Bliv en del af Danmarks mest brugervenlige Event-portal, som giver dig mulighed for at fremvise din virksomhed til potentielle kunder.
Opret en annonce på PolterabendPortal.dk – nemt, enkelt og brugervenligt!


annoncer-links-1

1. Tilføj dit firma

Upload fotos, tilføj link til din hjemmeside eller sociale medier. Udfyld med din adresse og evt. åbningstider, kontaktinformationer og beskrivelse, samt andre relevante informationer

Se eksempel på annonce hér →


annoncer-links-2

2. Kom i kontakt med potentielle kunder

Efter godkendelse af dit opslag, vil din nye virksomheds-profil blive vist på hjemmesiden og vil være synlig for de mange besøgende brugere, som aktivt søger efter virksomheder til deres arrangementer.

Se eksempel på oversigt →


annoncer-links-3

3. Få flere kunder

Når din annonce er online vil den være synlig for de mange besøgende på portalen og derved får du kunde-leads til din forretning.
Herfra er det op til dig, at give dem en god oplevelse. Kunderne kan herefter lave en anmeldelse hér på siden og hjælpe andre potentielle kunder til at beslutte hvor de booker.

Se priser og opret annoncer →

OBS! PolterabendPortal.dk er udelukkende en portal og har således ikke noget ansvar for de forskellige aktiviteter, som er omtalt på siden. Vi forbeholder os retten til når som helst at fjerne opslag eller kommentarer i vores blog, samt retten til ikke at optage en annoncører på siden uden nogen yderligere begrundelse.


 

Er din virksomhed klar til at komme i kontakt med vores mange besøgende?

Tilføj din virksomhed nu