Choose a package

Gratis Annonce

Gratis

Gratis annonce
(vises på siden i 6 måneder)

1 aktivitet/opslag i 6 måneder
1 billede
1 kategori
1 region
Link til hjemmeside
Kontakt-formular

OBS! Ventetid på godkendelse af annonce/opslag (p.t. ca. 6-10 uger)

 

 

 

 

Gratis registrering af din virksomhed

Du kan få din virksomhed med på siden helt gratis. Der er p.t. 6-10 ugers ventetid for oprettelse af gratis annoncer.

Fair priser for annoncører

Hvis du ønsker hurtig optagelse på siden, anbefaler vi dig at købe en Standard eller Premium annonce, som bliver oprettet indenfor ca. 1 uge og desuden har flere andre fordele, som gør din annonce mere synlig på portalen og derved skaber et større kundepotentiale.

Danmarks bedste polterabend-portal!

Det er vores målsætning at have den mest brugervenlige portal for de besøgende, hvilket gerne skulle kaste en masse henvendelser og bookinger af til de opslag og aktiviteter, som ligger på portalen.

Køber du en annonce på siden, er det målsætningen, at din annoncering SKAL kunne betale sig for dig, således at du fortsat ønsker at være en del af portalen og gentegner annoncen efter aftalens udløb.
Vi tager evt. dialogen løbende for at sikre dig det optimale udbytte af dine annoncekroner.


Kan jeg slette mit opslag?

Ja, du kan slette eller redigere dit opslag ved at logge ind på din konto, hvor du bl.a. får adgang til administration af din aktivitet.

Hvordan betales der for annoncering?

Du vil modtage en mail med en ordrebekræftelse og skal herefter betale via bankoverførsel eller MobilePay. Umiddelbart efter betaling vil du modtage en mail med din kvittering & faktura og samtidig vil din annonce blive gennemlæst af vores redaktion og lagt ud live på portalen.

Er der nogen rabatter, hvis man f.eks. ønsker at oprette mere end 1 annonce?

Ja, efter oprettelsen af din første annonce, vil du få 50% rabat på oprettelse af yderligere annoncer/opslag inden for samme annonce-kategori. Kontakt os evt. for yderligere information omkring udvidede muligheder for annoncering.

Andre spørgsmål?

Kontakt os via kontaktformularen og du vil blive kontaktet snarest muligt.