Polterabend – 10 gode råd omkring polterabends

Sådan arrangerer du en perfekt polterabend – idéer, guide og 10 gode råd!!!!!

polterabendI dette blog-indlæg får du en række gode råd og ideer til polterabend, som kan være nyttige, når du/I skal arrangere polterabend i Danmark.

På PolterabendPortal.dk finder du mere end 200 events og idéer til polterabend. Der linkes så vidt muligt til event-arrangørens hjemmeside, så du lettere kan finde yderligere information om de forskellige polterabend-events.

De fleste polterabend events udbydes i eller omkring de 4 største byer i Dk: København, Århus, Ålborg og Odense. Det er således ofte det smarteste at samles omkring disse byer. Deltagere i polterabends er også tit geografisk spredt og derfor kan det være hensigtsmæssigt at finde et “neutralt” samlingspunkt, hvor det er let at komme til & fra.

Prisen for en polterabend kan variere meget, men et budget kan være svært at holde under kr. 500,- pr. deltager og ofte skal man regne med en udgift i omegnen af kr. 1000,-, hvis det er med mad & drikke på hele polterabend-turen. Husk også at tage penge fra budgettet til at betale for den kommende brud eller gom.

5 Gode råd omkring booking af polterabend aktiviteter:

  1. Bestil/book i god tid! Helst ca. 2-4 uger inden arrangementet.
  2. Er der inkluderet moms & evt. andre gebyrer i prisen?
  3. Check priser på ydelser som kommer ud over selve arrangementet, f.eks. priser på drikkevarer, gebyrer for deltagere over et hvis antal etc.
  4. Vær opmærksom på om det er et professionelt firma I har med at gøre, så I undgår at løbe ind i problemer som aflysninger i sidste øjeblik, eller at I ikke får den ydelse som er bestilt o.s.v.
  5. Når du booker så sørg for at få en skriftlig ordrebekræftelse på bookingen, så du er sikker på at I er enige om det I har aftalt, og at prisen ikke bliver lavet om i sidste øjeblik. Hvis du ikke kan få en skriftlig bekræftelse er det ikke en god idé at booke.

5 Gode råd omkring deltagere til en polterabend:

  1. Invitér deltagerne i god tid og bed om en tilbagemelding om deltagelse, samt e-mail & mobiltelefonnummer til at kunne kontakte deltagerne. Det kan desuden være en god idé at mødes nogle stykker for at aftale dato & budget.
  2. Få betaling fra deltagere inden arrangementet, så I ikke skal gå rundt med flere tusinde kroner i kontanter på selve dagen.
  3. Sæt evt. et “afbuds-beløb” pr. deltager, som skal betales for bookede aktiviteter, der ikke kan aflyses. Ellers bliver det bare ekstra dyrt for de resterende deltagere, hvis nogen melder fra i sidste øjeblik
  4. Lad evt. en eller to personer være hovedansvarlige for polterabend-arrangementet, så der ikke er misforståelser med hvem der booker og betaler – eller glemmer det…
  5. Sørg for at sende et program ud til alle deltagere ca. 1 uge før polterabenden med informationer om mødetid og sted, samt hvad der skal medbringes (skiftetøj, håndklæde etc.)

polterabendPortal.dk ønsker jer held og lykke og håber, I får lavet et perfekt arrangement !!!

www.polterabendPortal.dk er udelukkende en portal og har således ikke noget ansvar for de forskellige aktiviteter, som er omtalt på siden.

REKLAME:
Polterabend hos SuperEvent – stort indendørs EventCenter

 

REKLAME:
Escape Room København – Live Escape Games hos BreakoutRoom.dk

&1$s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *